Metagro Parts

Metagro Parts is al meer dan 20 jaar een begrip op het gebied van cabine-onderdelen, en niet alleen voor cabines die vervaardigd zijn door Metagro B.V. Ook voor cabines die niet bij Metagro B.V. gemaakt zijn kan u bij Metagro Parts terecht voor uw reserve onderdelen. Zowel producerende bedrijven als eindgebruikers maken daar al jaren dankbaar gebruik van.

De afgelopen jaren hebben we ons assortiment uitgebreid met meerdere artikelen die niet alleen toepasbaar zijn op cabines, maar ook voor vele andere toepassingen.

We kopen op grote schaal in, wereldwijd. Dat vertaalt zich in scherpe inkoopcondities, waar u als klant direct van profiteert. En omdat we over een groot netwerk van leveranciers beschikken, kunnen we vrijwel alles leveren. Ook minder gangbare, specifieke onderdelen; Het deurslotje dat na vijftien jaar aan vervanging toe is of de schakelaar die onvindbaar lijkt te zijn bij leveranciers met een standaardassortiment.

De een beschouwt ons daarom als een partner in service, de ander als een betrouwbare toeleverancier. Neem de proef op de som en bestel uw vervangings- en/of productieonderdelen bij Metagro Parts.

Meer weten over onderdelen of op zoek naar een specifiek onderdeel? 

Bel +31 184 601688 of mail naar info@metagroparts.nl